Wat zijn Urbanscape producten

Is een innovatief and makkelijk te installeren systeem dat bekend staat om zijn grote waterabsorberende en watervasthoudende vermogen. Speciaal ontwikkeld voor Landschappelijke toepassingen zoals tuinen, sportvelden, commerciele ruimtes, begraafplaatsen, openbare parken en andere groene architectuur.

De 3 Urbanscape producten zijn:
Urbanscape Green Roll
Urbanscape Green Cubes
Urbanscape Green Flocks

Grondstoffen voor het maken van Urbanscape producten 

Gemaakt van hoogste kwaliteit natuurlijke minerale (steen) vezels, minerale wol, special ontwikkeld voor de “Groene sector”. 

Recycling van de Urbanscape producten

Volledig gemaakt van in de vrije natuur veel voorkomende en beschikbare steensoorten.

Technieken voor productie van de Urbanscape producten

De Urbanscape Green Roll is een lichtgewicht product speciaal gemaakt voor de tuin- en landschapsbouw. Gemaakt van lange steenwol vezels speciaal vernaald tot een compact en driedimensionaal vlies. Het vlies bestaat uitsluitend uit minerale vezels. Evenals de Urbanscape Green Rolls worden ook de Green Cubes en de Green Flocks gemaakt van de maagdelijke minerale wol.

Toepassingen voor de Urbanscape producten

Speciaal ontwikkeld voor Landschappelijke toepassingen zoals tuinen, sport velden, commerciele ruimtes, begraafplaatsen, openbare parken en andere groene architectuur. Grote besparing op water door het grote waterobsorberende en watervasthoudende vermogen. In droge periode geeft het product zijn water langzaam weer af aan de begroeiing. Meststoffen worden samen met het water gebonden in het product en vormen goede voedingsbodem. Het lichte gewicht en de open structuur van het Urbanscape product bevorderd intensieve wortelgroei en daardoor rijke plantgroei. De Unieke horizontale water distributie maakt het product ideal voor sub-irrigatie. Een reeds bewezen groei-medium in de kassenbouw.

Keuze voor het gebruiken van onze Urbanscape producten

De Green Roll is speciaal ontwikkeld voor Landschappelijke toepassingen zoals tuinen, sport velden, commerciële ruimtes, begraafplaatsen, openbare parken en andere groene architectuur. De Green Cubes worden geadviseerd voor patio’s, terrassen en privé tuinen. De Green Cubes goed gemixd met de aanwezige grond kan een waterbesparing tot 50% opleveren en de plantengroei sterk verbeteren.
De Green Flocks zijn bedoeld voor professionele “outdoor” toepassingen. De Green Cubes goed gemixd met de aanwezige grond kan een waterbesparing tot 50% opleveren en de plantengroei sterk verbeteren.

Op verzoek sturen wij u graag de handleiding voor INSTALLATIE

Bekijk hier de volgende mogelijkheden van Urbanscape: