Tupoleum is een natuurlijk en volledig biologische geurstof waarvan de samenstelling is afgestemd op een intens en bedreigende waarneming van het wild. Elk wild dier voelt zich door deze geur bedreigd en onzeker en verlaat of vermijdt de locatie waar de geurstof wordt waargenomen.

Deze buitengewoon onaangename en doordringende ruikende dispersie, Tupoleum, is voor zowel mensen als dieren niet giftig. Tupoleum is niet gevaarlijk voor de bodem en het grondwater. 

Tupoleum zuilen zijn navulbaar en verkrijgbaar in:

 • Maxi zuilen tegen o.a. wilde zwijnen, reeën en herten
  Maxi zuil Tupoleum 300 pix
 • Mini zuilen tegen o.a. konijnen en hazen:
  tupoleum zuil 300 pix
 • Tupoleum vloeistof kokos chips
  Tupoleum vloeistof en kokos chips 300 pix
 • Tupoleum sticks tegen o.a. woelmuizen, mollen en marters. Verkijgbaar per doosje van 56 stuks inclusief 2 flesjes tupoleum. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Werkwijze:
  1) flesje tupoleum goed schudden, 1 zijde van de stick bevochtigen met de geurstof en vervolgens in de gang/gat stoppen. 
  2) het gat dichtdrukken zodat de geur zich in het gangenstelsel kan verspreiden. 

 

Bij Ockels Geoprodukten staat de wens van de klant voorop. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij u hiermee met raad en daad terzijde. Bel ons voor een vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op via 06 537 734 10, info@ockels-geoprodukten.nl of vraag hier online een vrijblijvende offerte aan