Wat is een randafwerking

Onze metalen randbegrenzingen of kantopsluiting zijn sterk, flexibel maar tegelijkertijd zeer fraai en elegant. Voor het creeeren van een opsluiting en strakke randbegrenzing van parkeerplaatsen, toegangswegen terrassen, bestratingen, wandelpaden, gazon, borders en bestratingen.

 

Grondstoffen voor het maken van onze randafwerking

Gemaakt van hoogste kwaliteit aluminium en een verwachte levensduur van 25-30 jaar.

Recycling van onze randafwerking

Na een verwachte levensduur van 25-30 jaar zijn ze volledig te recycleren.

Technieken voor productie van onze randafwerking

De randafwerking wordt gemaakt in zowel T-vorm als L-vorm. De driehoekige uitsparingen in het grondvlak zijn bedoeld om eenvoudig vloeiende vormen te creëren of hoeken middels het verwijderen van de verbindingsstrips. Indien deze niet verwijderd worden is het profiel uitermate sterk en 100 % recht. De afgeronde bovenzijde is veilig en fraai, tegelijkertijd discreet.

Toepassingen voor de randafwerking

Strakke randbegrenzing van parkeerplaatsen, toegangswegen terrassen, bestratingen, wandelpaden, gazon, borders en bestratingen.

 

Keuze voor het gebruiken van onze randafwerking

Gelijke voordelen zijn van toepassing op zowel de hierboven genoemde T-vorm als de L-vorm, echter de L-vorm is van toepassing op de wat lichtere belastingen zoals randbegrenzing voor wandelpaden, gazon, borders en bestratingen. Standaard grondpennen kunnen naar behoefte gebruikt worden voor het fixeren van de begrenzingen. Het onderling verbinden kan eventueel gerealiseerd worden middels meegeleverde clips.

 

Op verzoek sturen wij u graag de handleiding voor INSTALLATIE

Bekijk hier de volgende mogelijkheden van randafwerking: